torstai 3. tammikuuta 2013

Lisää kuulumisia


Niin se lapsi vaan kasvaa, positiivista on, että se myös oppii koko ajan lisää ja uutta :) No pieni negatiivipläjäys tähän väliin. Olen ollut niin helpottunut, kun tuo meidän neiti ei mitään tuhoa, kunnes... Eräänä iltana kun oltiin jo menty nukkumaan, rupesin kuuntelemaan, että mitähän se koira siellä nyt oikein syö. En saanut rauhaa ja nousin katsomaan, niin totta vie! Oli tyttö varastanut miehelleni joululahjaksi ostetun AC/DC:n DVD:n ja sitä meinasi tuhota. Onneksi ei juurikaan ollut mitään jälkiä kerennyt tulemaan ja laitoin DVD:n visusti piiloon. Nyt tässä yksi päivä, kun minä olin töissä ja mieheni lähti lääkärissä käymään, niin sillä aikaa oli neito saanut jotenkin pöydältä lautasen pudotettua ja rikottua. Onneksi ei mitään sattunut ja vahingosta viisastuneena ei sinne pöydälle jää enään mitään ylimääräistä.


Neiti sai 12 viikkoisrokotuksensa keskiviikkona 02.01.2013 ja hyvin meni! Makupaloilla huijattuna ei pentu edes hoksannut, että eläinlääkäri tuikkasi piikillä :) Hieno tyttö <3 Samalla punnittiin tuo dogi ja painoa onkin kertynyt neidille noin 8 kiloa :)

Kynsiä ollaan parina kertana leikattu, menee hyvin kun neiti on sylissä, mutta pitäisi saada leikattua ne niin, että ei olisi sylissä. Yritin viimeksi laitattaa neitiä maahan eteeni, mutta kun otin tassusta kiinni, niin alkoi huutaa kuin vietävä. Ehkä ensi kerralla huijaan makupaloilla ;)


Istu -käskyä totellaan, kuin vettä vaan (paitsi jos treenataan muutakin, silloin neiti tarjoilee istumisen sijaan makaamista :D). Maahan -käskyn neiti osaa jo aika hyvin, toisinaan joutuu pari kertaa toistamaan, ennenkuin menee jakeluun. Odota- ja vapaa -käskyt sujuvat hyvin ja niitä kun soveltaa arkipäiväisiin asioihin, niin elämä helpottuu kummasti :) Tänään opeteltiin paikka -käskyä ja neiti tajusi todella nopeasti homman jujun. Näitä me nyt sitten tässä treenaillaan, pitäisi aloittaa opettamaan neitokaiselle irti -käskyäkin.

Sisäsiistejä meillä ei olla vielä, mutta pidätyskyky Milalla on kehittynyt huimasti, joten on helpompaa kun aamulla herää, niin sen sijaan, että olisi kymmenen läikkää, ei ole kuin ehkä kaksi. Aika hyvin neiti on jopa jo oppinut vinkumaan pihalle kun hätä yllättää. Tosin ei aina :D


Siinä meidän neidin kuulumisia vähän, en edelleenkään ole saanut/kerennyt selvittää tuota puhelimen synkronointiongelmaa, mutta maltti on valttia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti