maanantai 2. syyskuuta 2013

Moikka taas!

Johan on vierähtänyt tovi viime postauksesta. Tässä taas nähdään ettei pidä uskoa, vaikka kuinka lupailen kirjoitella aktiivisesti, heh :D Tässä olisi nyt sitten taas vähän sekalaista kertomusta ja paljon kuvia :)

Kesä on mennyt yhdessä hujauksessa! Ollaan muutamat kerrat käyty mökillä ja neiti on kyllä juossut ja uinut itsensä aivan puhki! ♥

Väsynyt mökkeilijä
Ollaan käyty torilla vähän ihmettelemässä ihmisiä, me kun asutaan niin syrjässä kaupungista, että hyvä kun saattaa yksi henkilö tulla vastaan kun lenkillä käy. Oonkin tehnyt virheen siinä, etten ole jo aikaisemmin lähtenyt kuleksimaan vilkkaammille paikoille, meinaa vähän olla pientä ihmisarkuutta tuolla neidolla.

Neiti sai torilla maistella vähän mamman jäätelöä :)

Torilla oli niin kuuma, että käytiin vielä vankilanrannassa viilentymässä, ettei iske lämpöhalvaus
Elokuussa meillä alkoivat tottikset ja niissä me nyt aletaan käydä myös. Ollaan treenattu vietin nostamista ja meidän ongelmakohtia, eli vierelle tuloa (neiti tahtoo tulla aina vinoon) ja seuraamista (meinaa edistää).

Siinä näkyy hyvin tuo edistäminen
Hakutreeneissä ollaan käyty joka viikko, neiti sai viimein ihan omat hakuliivitkin :) Edistymistä on tapahtunut, niin koirassa kuin emännässäkin. Osaan jo erottaa milloin koira saa hajun (aikaisemmin on ollut vähän hankaluuksia tuon kanssa, kun Mila lähtee aina kaahaamaan satasta metsään vaikkei olisi hajulla :D) ja Milakin on oppinut jo, mitä siltä odotetaan. Viime treeneissä Mila sai jo heti polulta hajun ja sain vain päästää neidon suorilta irti ♥

Omat hakuliivit ;)

Meidän sakemanniyhdistys järjesti Match Show:n pennuille ja saksanpaimenkoirille 24.08.2013. Halusin saada Milalle vähän uusia kokemuksia, joten ilmoitin sen mukaan. Itse lupauduin kuitenkin pienille pennuille kehäsihteeriksi, joten en päässyt näyttämään Milaa. Pyysin pikkusiskoni tuohon hommaan ja hän lupautui. Huonolla menestyksellä toki, mieheni oli kehän laidalla seuraamassa ja Mila ei olisi halunnut lähteä hänen luotaan millään. Eli kehässä olo olikin sitten vain yhtä hyppimistä, pomppimista ja laukkaamista. Lisäksi Mila ei antanut tuomarin juurikaan koskea itseensä, joten eihän siitä oikein mitään tullut, mutta neiti on kuitenkin kokemusta rikkaampi :)

Minä The Kehäsihteerinä :D

Punapäinen siskoni ja Mila kehässä

Tämä kuva oli yksi parhaasta päästä, tässäkin kuitenkin näkee hyvin kuinka Mila vetää
Sunnuntaina 25.08.2013 oli vielä ShowHaun järjestämät mätsärit ja sinne lähdin sitten itse näyttämään koiraa. Väkijoukossa kulkeminen ei muuten ollut enään niin pelottavaa, jes! :) Kehässä Mila kulki huomattavasti paremmin minun kanssani, mutta edelleen veti aika kovaa. Seisottaminen sujui vaihtelevasti. Välillä sain Milan seisomaan hienosti, mutta ei neiti kauaa jaksanut, enkä yhtään ihmettele kun ei me olla juurikaan tuota seisottamista harjoiteltu. Tällä kertaa Mila antoi tuomarin tulla katsomaan, koskemaan ja jopa antoi hampaatkin katsoa! Kyllä olin ylpeä :) Parimme kehässä toki oli parempi, joten eihän me tänäänkään sijoituttu, mutta jäi hyvä fiilis sekä minulle, että koiralle :)




Huvilakaudenpäättäjäiset meni ei niin toivotusti. Pienistä pommeista neiti ei ollut moksiskaan, mutta myöhemmin, kun vuoroon astuivat isot taivaalle ammuttavat raketit, niin niitä sitten pelkäsi :( Saas nähdä nyt sitten miten uusi vuosi menee.


Pitää vartioida koivun kaatoa

Kaikki se juokseminen, vartioiminen ja uiminen alkoi loppujen lopuksi verottamaan ♥

Vielä rauhallista, ennenkuin alkoi pimenemään ja raketit paukkumaan.


Ilmoittauduin muuten Milan kanssa meidän alaosaston järjestämälle haku/tottisleirille syyskuun lopussa. Can't wait! Mutta tämmöiset kuulumiset tällä kertaa, loppuun vielä pari randomkuvaa  :)

Kaunotar ♥

Hakutreenien jälkeen pääsi viisi saksalaista valloilleen! :D


2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla teistäkin pitkästä aikaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, on kyllä vierähtänyt vähän aikaa. Yritän jatkossa päivitellä useammin kuulumisiamme :)

      Poista