tiistai 4. helmikuuta 2014

Tottistreeneissä

Täytyy myöntää, että tuo raskauden loppuvaihe sai jotenkin unohtamaan kaikenlaisen treenaamisen. Hävettää, että jäi nuo tottiksetkin aivan retuperälle, mutta nyt vihdoin kun meilläkin lähti taas AO:n tottikset pyörimään, niin päätin ottaa itseäni niskasta kiinni. Näin ollen siis pakkasin saksalaiseni autoon ja huristelin paikan päälle.

Alku siinä vierähtikin höpistellessä, kun uusi koirakkokin oli ilmestynyt. Hieman siinä meinasi syväjää yrittää hiipiä luihin ja ytimiin seistessä, mutta sitten kun haki koiran autosta niin johan alkoi lämpöä tulemaan :) Saimme treenata Milan kanssa loistavasti häiriön alaisena kun toinen koirakko treenasi näyttelyjuttuja samalla siinä sivussa. Parit haukut pääsi livahtamaan, mutta kun aloitin treenaamisen niin johan unohtui toinen koira! Ah, rakastan tuon koiran innokkuutta ♥

Seuraamista olen ehkä vältellyt, joten tänään päätin treenata sitä. Imuuttelulla mentiin juurikin siksi, että sitä ei ole juurikaan tässä tullut harjoiteltua, mutta kuulemma hyvin meni! Lisäksi treenasin hieman jääviä ja seisomista. Positiivinen maku jäi näistä treeneistä ja nyt täytyisi vaan yrittää pitää yllä tätä intoa. Helpommin sanottu kuin tehty, mutta yritetään pysyä aktiivisena :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti