maanantai 3. helmikuuta 2014

Eläinlääkärissä

Tänään oltiin jännän äärellä, kun lähdettiin eläinlääkäriin rokotusta varten! Jaa mikä jännä, hyvinhän tuo meni :) Vastaanotossa meitä oli ranskanbulldoggi heti vastassa, eikä Mila sanonut sanaakaan. Vasta kun ranskis alkoi häsläämään ja pitämään pientä meteliä niin Mila haukahti pari kertaa, mutta se oli siinä. 

Omaa vuoroamme odotellessa käytin Milan puntarilla ja 24,7kg näyttäisi elopainoa olevan, pieni sirpula. Kerroin eläinlääkärille, että tytön korvat hieman punoittaa ja tulehdushan sieltä toisesta korvasta löytyi, saimme korvatipat. Täytyy jatkossa lenkkien jälkeen tarkasti katsoa tuon korvat, Mila kun on tuommoinen tyypillinen saksalainen, että lumihangissa rakastetaan sukellella. Ell tutki lisäksi samalla myös silmät ja suun, hienosti antoi tutkia hampaatkin! Ja kaiken tämän aikana tyttö seisoi nätisti pöydällä. 

Sitten se mikä minua tässä parin päivän aikana on huolettanut, eli kerroin koiran takapuolen karvojen hieman punertavan ja että Mila välillä nuolee sieltä. Kyseessä saattaa eläinlääkärin mukaan olla atopia, mutta takuuseen hän ei mennyt. Vaihtoehtoisesti saattaa olla, että anaalirauhaset ovat niin täynnä, että ne kutiavat ja ärsyttävät koiraa. Ell tyhjensi rauhaset ja nyt vain täytyy seurata auttoiko se, vai pitääkö tehdä jatkotutkimuksia. Ja sitten saatiinkin jo piikki niskaan ja se oli siinä se reissu. On mulla vain reipas koira :) 

Nyt täytyy vain toivoa, että rauhasten tyhjennys auttoi, eikä tarvitse esimerkiksi lähteä ruokavaliota muuttamaan.. Huoh. No jotain hyvää tähän loppuunkin, tulossa on kuvapostaus Björköbyn vaellusreitiltä! Tässä teille maistiainen :) 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti